Proizvodi > Dekorativni Materijali

VäggLasyr Decor – transparentna dekorativna boja / polu-mat


VäggLasyr je lazurna boja na vodenoj bazi koja se koristi za kreiranje dekorativnih efekata u enterijerima na površinama premazanim toniranim Projekt-om 07/20. Namenjen je za unutrašnju upotrebu u suvim prostorijama.


Specijalne osobine

VäggLasyr ostaje obradiv veoma dugo i omogućava kreiranje šara i efekata po površini. Efekti se postižu kontrastom između osnovne boje (na primer, Projekt 07/20), debljine nanetog sloja VäggLasyr-a i šare napravljene po izboru. Šare zavise od alata koji se primenjuje (sunđeri, krpe). Deo je ColorexMIX sistema za toniranje.

Način korišćenja

Podloga treba da se obradi nijansiranom bojom koja treba da se suši najmanje 2 sata. VäggLasyr, nijansiran u boji koja se slaže sa osnovnom bojom se nanosi ujednačeno. Efekat se postiže različitim tipovima četki, valjcima sa različitom strukturom, krpom, sunđerom, papirom i slično. Prvo probajte na manjoj površini da bi se navikli na tehniku i da bi pronašli što pogodniju šaru. Lakše je raditi zajedno sa još jednom osobom. Jedna valjkom nanosi VäggLasyr , a druga zatim formira šaru. VäggLasyr ostavlja površinu koja je otporna za normalne kućne uslove. Za javna mesta, kancelarije, hale i slično, preporučujemo da se ova površina prekrije PanelLack-om.

Specifikacija

Vodoperivost/Washability: 1.000 laps
Sjajnost/Gloss: 15 polu-mat/semi-matt
Sušenje/Drying time: 24 sata/hours
Pokrivenost/Coverage: 5-15m²/l
Baze/Base: Transparentna/Clear
Pakovanje/Packaging: 1, 2.5 litara/litres

Savet

VäggLasyr se koristi i kao završni sloj preko BetoCoat Travertine u tehnici
imitacije prirodnog kamena (samo unutrašnje prostorije).

Preporučeni alat

Razni dekorativni valjci, gumeni tamponi, tampon krpe, prohromska špahtla.

Povezani proizvodi: