Proizvodi > Dekorativni Materijali

BetoCoat Travertine – dekorativni malter


BetoCoat Travertine je specijalni dekorativni malter na vodenoj bazi koji omogućava kreiranje efekta prirodnog kamena – travertina. Uglavnom se koristi za unutrašnju dekoraciju, ali se može koristiti i na spoljnim površinama.


Specijalne osobine

Slabe ili oštećene površine treba premazati BetoPrime-om pre nanošenja BetoCoat Travertine-a. Za prajmerisanje manje oštećenih površina može se koristiti i MicroDisperser. Sprečava stvaranje gljivica, algi i bakterija.

Način korišćenja

Naneti BetoCoat Travertine nerđajućom gletericom u debljini 2mm. Obraditi površinu odgovarajućim alatom (plastičnim češljem, oštrom četkom) stvarajući nepravilne vene i udubljenja tipa pčelinjeg gnezda. Kada površina počne da se suši (nakon 30 minuta), lagano preći vlažnom prohromskom gletericom po površini da bi se vene i udubljenja izravnali sa površinom. Kada je površina u poslednjoj fazi sušenja (2 do 4 sata), po želji, nerđajućom špahtlom ili šrafcigerom ucrtati blokove kamena i potom gleterom preći po površini pritiskajući je. Sačekajte 24 sata pre nijansiranja površine VäggLasyr-om u željenoj nijansi. Završni sloj se dobija pažljivim ispiranjem nanetog sloja VäggLasyr-a vlažnim sunđerom.

Specifikacija

Struktura/Structure: Travertin/Travertine
Granulacija/Roughness: 0,8 mm
Sušenje/Drying time: 2-4 sata/hours
Pokrivenost/Coverage: 2 kg/m²
Baze/Base: Bela/White
Pakovanje/Packaging: 25 kilograma/kilograms

Savet

Pogledati specijalna uputstva u posebnom katalogu BetoCoat.

Preporučeni alat

Prohromska gleterica ili prohromska špahtla, sunđer, široka četka.

 

 

 

Povezani proizvodi: